VIDEO: Fietser 50 meter onder auto meegesleurd

foto © ZO-NWS | Uwe Heldens
Gepubliceerd op 14/09/2023 om 07:29
Laatst bewerkt op 14/09/2023 om 10:44

Bij een ernstig verkeersongeluk in Gangelt is woensdagavond rond 21.30 uur een fietser om het leven gekomen. Het slachtoffer werd op de Martin-May-Strasse, net buiten de bebouwde kom, aangereden door een auto en 50 meter onder het voertuig meegesleurd.

Gealarmeerde hulpdiensten troffen het 36-jarige slachtoffer met zijn fiets aan onder de auto. De 52-jarige automobiliste werd met een shock naar het ziekenhuis gebracht. Inzittenden van een auto die even later bij de plek van het ongeluk kwamen is slachtofferhulp geboden.

Volgens de Duitse politie zat of lag de man op straat met fiets naast zich voordat hij werd overreden. Of de fietser kort daarvoor was gevallen of dat er iets anders met hem aan de hand was, wordt door de politie onderzocht. De politie van de Kreis Heinsberg meldt aan ZO-NWS dat het slachtoffer geen vaste woon- of verblijfplaats had.

Het lichaam van de overleden fietser kon pas worden geborgen nadat de auto was opgetakeld.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties