Fors aantal bekeuringen bij controle in Duitsland

Gepubliceerd op 26/11/2020 om 16:04
Laatst bewerkt op 26/11/2020 om 16:07

Bij een controle op de grens van Sittard en Duitsland zijn woensdag ruim 175 automobilisten op de bon geslingerd. De Duitse politie gaat vanwege dat hoge aantal overtredingen nu vaker controles uitvoeren in dit gebied. 

De meeste overtredingen werden vastgesteld bij controle van de snelheid. Negenendertig snelheidsovertreders waren zo snel dat zij binnenkort post kunnen verwachten met een forse boete en mogelijk een invordering van het rijbewijs. Bij de controles waar mensen aan de kant werden gezet vielen twee bestuurders door de mand die niet in het bezit waren van een geldig rijbewijs. 

Bovendien waren er fikse bekeuringen voor twee bestuurders omdat de kinderen achterin niet in een kinderstoel in de auto zaten. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties