Fortuna na strafschoppen uit KNVB beker toernooi

foto: iStock
Gepubliceerd op 9/02/2024 om 07:21
Laatst bewerkt op 9/02/2024 om 07:35

Fortuna Sittard is na strafschoppen uit het beker toernooi gevlogen. Na 90 minuten reguliere speeltijd en verlenging was er donderdagavond in het Euroborg stadion in Groningen nog steeds niet gescoord.

Tijdens de strafschoppenreeks miste Mohamed Belkheir de laatste en beslissende penalty. Via de lat ging de bal over.

Daar ging een niet al te spannende wedstrijd aan vooraf tussen de ploegen uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Vooral in de eerste helft had Fortuna enkele fraaie kansen op scoren. Dat gold ook voor FC Groningen.

Na rust werd het spel er niet beter op. Fortuna coach Danny Buijs hoopte met wissels op meer overwicht, maar daar leek het niet op. Ook in de verlenging gebeurde er nauwelijks iets dat het publiek uit de stoelen deed opveren. 

FC Groningen is door naar de halve finale van het KNVB Beker toernooi.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties