Fortuna pakt punt bij FC Utrecht

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 9/04/2022 om 20:57
Laatst bewerkt op 9/04/2022 om 21:20

Fortuna Sittard heeft zaterdag 1-1 gelijk gespeeld bij FC Utrecht. Bart Ramselaar bracht FC Utrecht op voorsprong en Flemming zette de stand gelijk.

Fortuna keek al na 5 minuten tegen een onnodige 1-0 achterstand aan. Fortuna was in de eerste helft meer aan de bal maar het ontbrak aan aanvallend vermogen. FC Utrecht verzuimde echter de wedstrijd in het slot te gooien. Ben Rienstra moest geblesseerd van het veld nadat hij in botsing kwam met een FC Utrecht speler. Hij werd vervangen door Tekie.

Kort na rust waren Flemming en Seuntjes dicht bij de gelijkmaker maar de bal werd uit het doel gehouden. Daarna gingen de kansen voor beide ploegen gelijk op. In de 64e minuut lukte het Flemming dan toch de bal in het doel van FC Utrecht te krijgen. Aan het einde van de wedstrijd dreigde FC Utrecht nog op voorsprong te komen, maar dat werd afgekeurd omdat er hands zou zijn gemaakt.