Fortuna stalt Engelse spits Parkes bij FC Dordrecht

Gepubliceerd op 24/09/2020 om 14:58

Fortuna verhuurt de onlangs uit Engeland gehaalde spits Veron Parkes bij eerstedivisionist FC Dordrecht, met wie de Sittardse club een samenwerkingsverband heeft. Dat laat technisch manager Sjors Ultee weten aan ZO-NWS.

De achttienjarige Parkes, die eerder uitkwam voor het Londense West Ham United, tekende enkele weken geleden een driejarig contract bij de Fortunezen. “Hij is nog een jonge speler en wij willen dat hij minuten gaat maken in een volwassen competitie”, legt Ultee uit.

“Omdat wij geen tweede elftal meer hebben en wij het meespelen bij onze O.21 van Parkes niet goed vinden voor zijn ontwikkeling, hebben we besloten dat hij een seizoen bij FC Dordrecht gaat meespelen”, vervolgt de technisch manager van de Sittardse club.

“Wij overleggen heel veel met de mensen van Dordrecht over voetbaltechnische zaken. Het is belangrijk dat onze spelers bij die club aan spelen toe komen, maar eisen kunnen we dat natuurlijk niet. De eindbeslissing ligt dan altijd bij de trainer van FC Dordrecht.” 

 

weerfoto september

 

Advertenties