Fortuna: technische staf is klaar, Turkse top kijkt nog naar buitenkansje

Gepubliceerd op 14/10/2020 om 08:53
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:22

Alhoewel de technische staf van Fortuna Sittard ‘klaar’ is met het zoeken naar eventuele (transfervrije) versterkingen voor de selectie, kijkt de Turkse top van eredivisionist wel nog naar een eventueel buitenkansje. Dat zegt technisch manager Sjors Ultee in gesprek met ZO-NWS.

“Als technische staf zijnde doen we op transfergebied na het sluiten van de transferwindow niks meer en werken we verder met de spelersgroep die we hebben en waar we tevreden mee zijn”, legt Ultee, die tevens assistent is van hoofdtrainer Kevin Hofland in Sittard, verder uit.

“De club Fortuna zit op zoals bekend op organisatorisch gebied anders in elkaar. De Turkse mensen binnen Fortuna beschikken over veelvuldige contacten en misschien dat zij hierdoor tegen een speler uit het buitenland aan lopen die mogelijk een buitenkansje voor ons zou kunnen zijn”, vervolgt Ultee.

In de zomer van dit jaar zong de naam Rick Adjei, trainer van tweededivisionist Kozakken Boys, rond als iemand waar Fortuna interesse in zou hebben. Volgens Ultee “valt dat allemaal wel mee”.

“Het enige wat er is geweest is dat Sjoerd Ars namens Fortuna een kennismakingsgesprek met Adjei heeft gehad om te kijken of hij iets voor ons zou kunnen zijn. En dan doel ik op een eventuele functie als extra assistent bij FC Dordrecht, de club waar wij een samenwerkingsverband mee hebben.”

“Meer is er niet geweest en daarna is hier ook door ons niet meer mee verder gegaan.”  

weerfoto oktober

Reclame

Advertenties