Fortuna verliest bij FC Volendam

Gepubliceerd op 18/03/2023 om 08:51
Laatst bewerkt op 18/03/2023 om 09:00

FC Volendam was vrijdagavond in eigen huis te sterk voor Fortuna Sittard: 2-1.

Fortuna speelde tegen een FC Volendam dat een stuk beter voor de dag kwam. Vooral de eerste helft was een matig duel zonder grote kansen op scoren. Nog voor rust kwam FC Volendam op voorsprong.

Na rust volgde al snel de 2-0. Fortuna wist zich te herstellen en maakte Noslin de aansluitingstreffer. Even later ging een kopbal van Noslin naast. Fortuna was terug in de wedstrijd en begon opportunistischer te spelen. De gelijkmaker bleef echter uit.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.