Fortuna verliest thuis van FC Emmen

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 5/11/2022 om 20:44
Laatst bewerkt op 5/11/2022 om 20:49

Fortuna Sittard heeft in eigen stadion verloren van FC Emmen. In een van beide kanten niet al te hoogstaand duel werd het 0-1. Voor Fortuna was het de tweede nederlaag op rij onder de nieuwe trainer Velazquez.

In de 14e minuut was Fortuna dicht bij de openingstreffer, maar het schot van Paul Gladon ging rakelings naast het doel van FC Emmen. Onder meer oud Fortuna speler Mark Diemers was enkele keren gevaarlijk voor het doel van Fortuna, maar Pandur hield zijn doel vrij. Bij rust was het nog steeds 0-0.

Na rust kwam FC Emmen in de 59e minuut op voorsprong via Zivkovic. Bouchouari zette de 0-2 op het scorebord maar dat was maar van korte duur. Na tussenkomst van de VAR werd het doelpunt teruggedraaid vanwege buitenspel.

Hoewel Fortuna met man en macht in de slotfase op jacht ging naar de gelijkmaker, onder meer via Gladon, werd ook in de vier minuten extra tijd niet meer gescoord.