Fortuna zo goed als akkoord met Ultee over nieuw contract

foto © ZO-NWS
Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 17/02/2021 om 10:50
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:03

Sjors Ultee is zo goed als akkoord met Fortuna over een nieuw contract. De trainer ligt weliswaar nog vast tot aan 2022, maar beide partijen zijn vrijwel rond over een verlenging van zijn huidige verbintenis met nóg een extra seizoen. Dat bevestigt Ultee woensdag desgevraagd tegenover ZO-NWS. 

"We zijn er zo goed als uit, alleen de laatste details moeten nog geregeld worden. Dan doel ik op dat het nieuwe contract nog langs advocaten moet. Ik ga er vanuit dat dit komende week afgehandeld kan worden", legt Ultee verder uit. 

"Dit is mooi ja. De club wil verder en ik wil dat ook. Ik heb sowieso nog een contract tot medio 2022. Tijdens de komende zomerstop was er een evaluatiemoment ingepland, maar dat gaat er nu uit en er komt dus een extra jaar bij", aldus Ultee. 

De 33-jarige trainer uit Utrecht beleeft een succesvol seizoen op dit moment met Fortuna in de Eredivisie. Sinds het ontslag van Kevin Hofland zette de Sittardse club onder leiding van Ultee de weg omhoog in. 

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties