Gedecoreerden genieten van Koningsdaglunch

foto: Gemeente Beekdaelen
Gepubliceerd op 27/04/2024 om 20:34
Laatst bewerkt op 27/04/2024 om 20:46

De inwoners van Beekdaelen die afgelopen jaar of tijdens de lintjesregen een koninklijke onderscheiding ontvingen, werden op Koningsdag getrakteerd op een speciale lunch: de Koningsdaglunch.

De lunch werd voor het derde jaar op rij gehouden, deze keer in Wijnandsrade. In zijn speech onderstreepte de burgemeester de betekenis die alle gedecoreerden met hun vrijwillige inzet hebben voor de gemeenschap van Beekdaelen. "De onderscheiding is dik en dik verdiend. Uw toewijding, doorzettingsvermogen en betrokkenheid zijn een inspiratie voor ons allemaal. Of het nu gaat om vrijwilligerswerk, politieke, maatschappelijke of culturele bijdragen, u heeft allemaal op uw eigen manier onze gemeenschap verrijkt", zei Geurts. De burgemeester onderstreepte nog eens dat de vrijwilligers het fundament van de samenleving zijn.

De Koningsdaglunch werd besloten met het maken van een groepsfoto.

foto: Gemeente Beekdaelen

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties