Gemeente organiseert banenmarkt in Nuth

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 23/01/2024 om 10:12
Laatst bewerkt op 23/01/2024 om 13:01

 

De gemeente Beekdaelen organiseert op donderdag 1 februari een banenmarkt in Nuth. Tijdens deze activiteit kunnen werkzoekenden en werkgevers elkaar ontmoeten. 

Het Trefcentrum aan de Wilhelminastraat in Nuth is van 19.00 tot 21.00 uur geopend. Doel van de markt is om werkgevers en werknemers met elkaar in contact te brengen en zo de werkzoekenden aan een baan te helpen. Het gaat hierbij vooral om vacatures als huishoudelijk ondersteuner voor Wmo-klanten

De fusiegemeente Beekdaelen heeft gemerkt dat een dergelijke activiteit tweeledig kan werken. Aan de ene zijde worden mensen aan een baan geholpen en aan de andere kant wordt de krapte op de arbeidsmarkt aangepakt.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties