GGD opent test- en vaccinatielocatie in Heerlen

Foto: © ZO-NWS
Gepubliceerd op 27/03/2023 om 14:43
Laatst bewerkt op 27/03/2023 om 14:49

De GGD Zuid Limburg opent een test- en vaccinatielocatie aan In de Cramer 7 in Heerlen.

Op dit moment is de GGD volop HPV-prikken aan het zetten in het kader van de inhaalcampagne HPV 19-27 jarigen. Met het inrichten van een vaste vaccinatielocatie, met de mogelijkheid om ook op te schalen naar een testlocatie, wil de GGD toekomstbestendig en voorbereid zijn op een eventuele volgende opdracht op het gebied van niet alleen vaccineren, maar ook andere opdrachten gerelateerd aan de publieke gezondheid. Denk hierbij aan een informatiecentrum voor burgers, maar ook een opleidings- en trainingslocatie voor zorgprofessionals.

De Cramer 7 in Heerlen is een locatie waar niet alleen gevaccineerd wordt, maar die ook ingezet kan worden bij klein- en grootschalige testmomenten. Niet alleen voor corona maar bijvoorbeeld ook bij Hepatites B/C, SOA’s en dergelijke. Het is een locatie die snel kan worden opgeschaald bij grotere vraag en de locatie is vanuit heel Zuid-Limburg binnen de 30 minuten bereikbaar.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties