Groene Ster moet in slotfase buigen voor Eredivisionist Vitesse

Sam Verbeek
Gepubliceerd op 1/11/2023 om 09:16
Laatst bewerkt op 1/11/2023 om 09:30

Voetbalclub Groene Ster is dinsdagavond uitgeschakeld in de TOTO KNVB-Beker. Eredivisionist Vitesse won uiteindelijk met 0-1.

Op Sportpark Pronsebroek in Heerlerheide wist Groene Ster lang stand te houden. Pas in de 83ste minuut wisten de Arnhemmers een doelpunt te maken. Dominik Oroz wist een hoekschop binnen te koppen en daarmee de winst voor Vitesse veilig te stellen.

Hoewel Vitesse het meeste balbezit had, werd het niet heel erg gevaarlijk voor het doel van Groene Ster. De club uit Heerlerheide ging in de laatste zeven minuten nog op zoek naar de gelijkmaker, maar die bleef uit. Groene Ster kon een dergelijk stunt als 2019, waar het VVV-Venlo uit de beker knikkerde niet herhalen en is klaar in het bekertoernooi.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties