Groot trainerscongres VVON met Jurgen Streppel bij Groene Ster

Gepubliceerd op 8/12/2022 om 10:36
Laatst bewerkt op 8/12/2022 om 12:02

Derdedivisionist Groene Ster uit Heerlerheide organiseert op 1 februari komend jaar een groot congres voor trainers van de VVON, de vakbond voor oefenmeesters in Nederland. Eén van de sprekers zal Roda JC-trainer Jurgen Streppel zijn. Dat bevestigt initiatiefnemer Maurice Verbunt, huidig hoofdtrainer bij de groen-witten, tegenover ZO-NWS. 

"Vanaf 18 uur zal er in het gemeenschapshuis in Heerlerheide eerst door Jurgen Streppel gesproken worden over zijn werkwijze als trainer. Daarna zal ook ík mijn deel vertellen. Verder zal oud-Roda JC'er Nathan Rutjes via een video een bijdrage leveren", legt Verbunt uit aan deze omroep. 

"Hierna gaan wij met alle deelnemers het veld op en daar zal dan ook een en ander plaats gaan vinden. We verwachten om en nabij de 130 trainers. Geïnteresseerden kunnen zich op een nader te bepalen moment via de VVON gaan inschrijven voor deze avond", aldus Verbunt. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties