Half jaar cel opgelegd in misbruikzaak Schinnen

Gepubliceerd op 7/02/2024 om 11:22
Laatst bewerkt op 7/02/2024 om 11:31

De 28-jarige Gianni M. moet een half jaar de cel in wegens het seksueel misbruiken van een twaalfjarig meisje in Schinnen. De straf valt hoger uit dan de eis van justitie: een celstraf van twaalf maanden, waarvan negen voorwaardelijk, met een proeftijd van drie jaar een een contactverbod. 

Gianni M. kende het destijds twaalfjarige meisje omdat ze aangetrouwde familie is. Hij stuurde haar seksueel getinte en vunzige appjes sturen. Op 15 december 2022 kwam het volgens de Limburger zelfs tot een afspraak op het station in Spaubeek.

Het slachtoffertje deed uiteindelijk haar verhaal, waardoor deze zaak aan het rollen kwam en er een strafrechtelijk onderzoek volgde.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties