Hans en Keet zijn vijfenzestig jaar getrouwd

foto: Peter Trompetter
Gepubliceerd op 26/02/2024 om 13:29
Laatst bewerkt op 26/02/2024 om 19:22

Hans en Keet Simons-Krichelberg vierden onlangs hun 65e trouwdag. Burgemeester Petra Dassen bezocht het paar uit Kerkrade-West.

Hans zag Keet voor het eerst bij familie en was op slag verliefd op haar blauwe ogen. Het duurde echter even voordat Keet door had dat Hans een oogje op haar had laten vallen. Na 65 jaar is het paar volgens eigen zeggen nog altijd verliefd op elkaar. 

Hans werkte vele jaren op de Domaniale Mijn, maar als gevolg van een gecompliceerde beenbreuk dat werk niet langer doen. Ook aan het voetballen kwam toen een einde.

Zijn vrouw runde al die jaren het huishouden en zorgde voor de zes kinderen. Inmiddels zijn er vijf kleinkinderen en een achterkleinkind.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties