Helpcenter Schinnen zamelt in voor Oekraïne

foto: iStock
Kris Nemeth
Gepubliceerd op 23/03/2022 om 12:00
Laatst bewerkt op 23/03/2022 om 13:01

"De aanlevering begint op gang te komen maar het loopt zeker nog niet storm," zegt woordvoerder Maarten Thomassen van het Helpcenter in Schinnen. Die christelijke non-profitorganisatie zamelt goederen in voor oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne die naar Beekdaelen komen.

De stichting wil, samen met de overheid en andere hulporganisaties, de komende periode wekelijks honderd vluchtelingen voorzien van voeding en verzorgingsproducten zodat ze geen zorgen hebben over hun eerste basisbehoeften.

Het Hulpcenter roept op verzorgingsproducten te doneren en/of de organisatie te steunen met een financiële donatie. Producten kunnen worden afgegeven bij het gebouw van Kom en Zie aan Breinder 5 in Schinnen.

Informatie: www.facebook.com/helpcenter.nl

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties