Hoofdtrainer geschokt Minor in de cel, Guido Leunissen tijdelijke opvolger

Gepubliceerd op 26/01/2023 om 18:39
Laatst bewerkt op 26/01/2023 om 19:02

De hoofdtrainer van amateurvoetbalclub Minor uit Nuth, Gaspare R., zit in een Belgische cel in verband met een strafrechtelijk onderzoek. De eersteklasser heeft Guido Leunissen aangesteld als tijdelijke opvolger, bevestigt clubvoorzitter Roger Odekerken. 

"We wisten via zijn familie dat Gaspare in hechtenis zit sinds hij op 6 januari niet op was komen dagen tijdens een training", legt Odekerken uit. "Dit is schokkend voor onze vereniging. Officieel weten wij nog steeds niet wáárom hij vastzit."

"Wij hebben Guido Leunissen, die al eerder bij ons hoofdtrainer was, bereid gevonden om ons voorlopig uit te helpen. Hij staat dus nu bij ons voor de groep om de trainingen te geven en wedstrijden te begeleiden", aldus de preses van Minor. 

Volgens De Limburger is Gaspare R. eerder deze maand door de Belgische autoriteiten gearresteerd op verdenking van drugshandel. Zijn woning in Genk werd doorzocht. Het onderzoek in deze zaak loopt nog.

Gaspare R. was bezig aan zijn eerste seizoen bij Minor.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties