Hoogste punt Open Club Klimmen bereikt

foto: Gemeente Voerendaal
Gepubliceerd op 23/06/2024 om 08:52
Laatst bewerkt op 23/06/2024 om 09:02

Het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw van de Open Club Klimmen is zaterdag gevierd. Dat gebeurde ter plekke met alle betrokkenen.

De Open Club Klimmen is een brede maatschappelijke voorziening voor het dorp. Vorige maand tekenden de laatste gebruikers de huurovereenkomst. In het gebouw komen onderwijsinstelling Innovo, Human Kind, Cicero, Meander, de bibliotheek en ook de sportverenigingen VV Hellas en TV Klimmen. Innovo is verantwoordelijk voor het basisonderwijs in het gebouw. Humankind gaat de opvang van kinderen en peuters runnen vanuit diverse ruimtes in het gebouw aan de Schoolstraat.

De bouw liep tot nu toe wel enkele maanden vertraging op vanwege noodzakelijke aanpassingen. Zo moest er meer ruimte gecreëerd worden vanwege gestegen leerlingenaantallen en werden installaties aangepast om het energieverbruik te verlagen.

Eind dit jaar moet de nieuwbouw gereed zijn als verder alles volgens planning verloopt.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties