Huub en Jeanny Winthaegen-Bisschoff 60 jaar getrouwd

foto: Facebook Wil Houben
Gepubliceerd op 26/05/2023 om 10:59
Laatst bewerkt op 26/05/2023 om 11:03

Het echtpaar Winthaegen-Bisschoff kreeg donderdag bezoek van burgemeester Wil Houben. Hij kwam het diamanten bruidspaar namens de gemeente Voerendaal feliciteren met hun 60e trouwdag.

Huub en Jeanny stonden 60 jaar geleden voor het altaar in de kerk. Maanden eerder, in oktober, was het tweetal al wettelijk getrouwd. Een ziekenhuisopname zorgde er toen voor dat het feest in het water viel. Beide echtelieden hebben elkaar ontmoet tijdens het dansen in disco Eureka in Vaals. Het echtpaar kreeg drie kinderen, één zoon en twee dochters. Nu zijn er zes kleinkinderen.

Hub werkte 15 jaar in de Oranje Nassaumijn II in Schaesberg. Na de sluiting kwam kruidenierszaak de Spar in Simpelveld op hun pad. Die zaak hebben ze samen gerund tot aan hun pensioen.

"Carpe Diem, pluk de dag, is hun lijfspreuk. Jeanny houdt van rustigjes aan, terwijl de heer Winthaegen wekelijks een ritje naar Rolduc maakt om daar de wijngaard te onderhouden", schrijft burgemeester Wil Houben op zijn Facebook-pagina.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties