Insprekers over buurtwinkelcentra in Heerlen komen niet aan het woord

foto: Gemeente Heerlen
Gepubliceerd op 19/01/2022 om 16:09
Laatst bewerkt op 19/01/2022 om 17:01

Drie personen die dinsdag tijdens de commissievergadering het woord wilden voeren kwamen van een koude kermis thuis. Omdat het agendapunt over twee nieuwe buurtwinkelcentra in Heerlen werd afgevoerd mochten zij ook niet meer inspreken.

Via Facebook maakt de Heerlense coalitiepartij hun ongenoegen over deze gang van zaken bekend. Net als de VVD-wethouder Martin de Beer was de SP van mening dat het debat over de winkelcentra in Zeswegen en Molenberg gewoon gevoerd kon worden. De overige partijen waren echter van mening dat zij nog meer informatie nodig hadden. Ook zouden zij te weinig spreektijd hebben gehad.

Het is nu aan de presidium van de gemeente Heerlen om te bekijken of het agendapunt over de winkelcentra alsnog tijdens de raadsvergadering van volgende week besproken gaat worden. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties