Jean Ritzen ontvangt waarderingsspeld CDA

Foto © ZO-NWS | CDA
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 29/03/2022 om 10:09
Laatst bewerkt op 29/03/2022 om 10:45

Jean Ritzen, die als voorzitter de fusie tussen de CDA-afdelingen Nuth, Schinnen en Onderbanken begeleidde, ontving zaterdag de zilveren waarderingsspeld met bijbehorende oorkonde van zijn partij. 

Volgens het CDA deed Ritzen zijn werk als voorzitter altijd met veel passie en enorme betrokkenheid. Als boegbeeld van de partij zou hij de normen en waarden van de partij hoog gehouden hebben. 

Ook looft de partij de 'kritische vragen' die hij tijdens vergaderingen wist te stellen om daarna wel opbouwend verder te gaan. 

Ritzen ontving de oorkonde van de voorzitter van het CDA Limburg, Harold Schroeder, in het bijzijn van zijn gezin en enkele CDA'ers. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties