Kantoor ING Heerlen vanaf eind augustus twee weken dicht

Foto © ZO-NWS | iStock
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 19/08/2022 om 14:26
Laatst bewerkt op 19/08/2022 om 14:33

Het ING-kantoor aan de Honingmannstraat in Heerlen gaat op 27 augustus voor twee weken dicht. De vestiging wordt verbouwd.

Het kantoor wordt 'gemoedelijk' en 'laagdrempelig' gemaakt. Een nieuw concept dat in 2016 al bij een vestiging in Amstelveen is ingevoerd. 

"Het bankkantoor zal er straks allesbehalve uitzien als een bankkantoor", zegt de woordvoerder van ING tegen De Limburger. "Niet een kantoor met balies en afstand tot de klant, maar meer met zitjes en ontvangst met een kop koffie of thee."

Het pand zal gesloten zijn tot 13 september. In de tussentijd kunnen klanten voor zaken die niet online te regelen zijn terecht op het kantoor in Maastricht. 

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties