Karnevalsroad Broenssem stelt dagvullend programma op voor sleuteloverdracht

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 7/02/2023 om 09:58
Laatst bewerkt op 7/02/2023 om 10:04

Ook in 2023 krijgen de Stadsprins van Brunssum en de Stadsjeugdprins van Brunssum de sleutel van de stad uit handen van de burgemeester uitgereikt als symbool voor de figuurlijke overname van de macht gedurende de carnavalsdagen.

Dat gebeurt op 17 februari vanaf 18:00 uur op het podium aan het Lindeplein en in de foyer in de Brikke Oave. Dit jaar valt de eer ten deel aan het prinsenpaar Frank I en Nicole I en jeugdprins Kenji I.

Karnevalsroad Broenssem heeft een programma met carnavalsartiesten uit alle hoeken van de provincie en daarbuiten samengesteld. Zo zijn onder meer Henk en Ton, Big Benny en de Shakin DJ’s door de organisatie gestrikt om er een knallend feest van te maken.

Naast de sleuteloverdracht zal de Karnavalsroad Broenssem ook de Parelordedrager 2023, Jack van Oppen, nogmaals aan het publiek voorstellen. En eerder die dag zal rond 12:15 uur De Blauw Sjuut arriveren in Brunssum.
 

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties