Keeper kan niet wennen aan Limburg en vertrekt

Gepubliceerd op 27/10/2022 om 09:19
Laatst bewerkt op 27/10/2022 om 09:58

De 26-jarige doelman Bob van der Hoek vertrekt weer bij Fortuna Sittard. Van der Hoek laat weten 'vooral buiten het voetbal om nooit echt zijn draai gevonden te hebben in zijn leefomgeving in Limburg'.

De 26-jarige Schiedammer tekende na zijn testperiode afgelopen zomer een contract voor één jaar. Die verbintenis wordt nu in onderling goed overleg ontbonden. 

Het was een moeilijke keuze, zo beaamt de vierde doelman op de website van de eredivisionist. "Makkelijk was het niet, ik ben in korte tijd om de club en de mensen eromheen gaan geven. Maar door de problematiek buiten het veld kon ik me uiteindelijk niet meer volledig opladen voor de trainingen en dan moet je een keuze maken."

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties