Laatste voorbereidingen voor lichtstoet in Schinveld

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 20/02/2024 om 13:49
Laatst bewerkt op 20/02/2024 om 14:16

De lichtstoet trekt komende zaterdag voor de achtste keer door de straten van Schinveld. Dit jaar staat de stoet in het teken van het vijfjarig bestaan van de gemeente Beekdaelen.

Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen. De organisatie is in handen van het Lichtstoetcomité van carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf. Op dit moment hebben zich al 75 groepen aangemeld voor de lichtstoet. Daarmee is het maximale aantal deelnemers bereikt en is inschrijven dus niet meer mogelijk.

De route, die gelopen wordt vanaf 19:15, is als volgt: opstellen Boschstraat en Bouwbergstraat, A ge Water, Putbergstraat, Duikerweg, Brunssummerstraat, Wilhelminaplein, Beekstraat, Pres. Rooseveltstraat, Broekstraat, Past. Greymansstraat, A ge Water en ontbinding op de Bleekplaats.

Bewoners worden verzocht hun auto niet langs de route te parkeren. De organisatie meldt dat er voor bovengenoemde straten op 24 februari van 17.30 uur tot 24.00 uur een wegsleepregeling van kracht is.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties