Landgraafs stel: Wij zijn fors gedupeerd door aannemer

Fortot: iStock
Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 12/02/2021 om 11:57
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:03

Thom Vondenhoff uit Landgraaf zegt afgelopen jaar fors gedupeerd te zijn door een aannemer uit Heerlen. Hij zou hun huis gaan renoveren, maar na een aanbetaling van dik 10.000 euro gebeurde er tot op heden weinig tot niets. Tegen ZO-NWS vertelt de Landgravenaar vrijdag zijn verhaal.

"Het gaat in deze om Michael Z. van een bouw- en renovatiebedrijf uit Heerlen. We hebben vorig jaar rond deze tijd deze aannemer in de hand genomen voor een grote renovatie van onze woning", steekt Vondenhoff van wal. 

"Omdat hij een bekende in de familie is, hadden we vertrouwen in hem en hebben we een bedrag van iets meer dan 10.000 euro aanbetaald voor materiaalkosten die hij nodig had voor onze verbouwing", vervolgt de inwoner van Landgraaf. 

"Nadat er gestart was met de verbouwing kwamen er steeds meer afzeggingen. Michael Z. kwam steeds minder opdagen om bij ons op tijd, want we hadden een deadline in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken, de boel af te krijgen."

"Uiteindelijk is hij helemaal niet meer gekomen, zelfs niet na verschillende telefoontjes en persoonlijk bij hem langs gaan. Tot op de dag van vandaag hebben we nog geen geld teruggekregen."

"We zijn een gerechtelijke procedure gestart, maar van een kale kip kun je niet plukken. Ik heb me er ook bij neergelegd dat we dat geld waarschijnlijk nooit meer terugzien, ik wil alleen andere mensen in de buurt behoeden voor deze ellende", aldus de Landgravenaar. 

Vondenhoff kwam in contact met het tv-programma Stegeman op de Bres over deze kwestie. Dit zal komende zondag op SBS6 om 21.30 uur worden uitgezonden. 

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties