Leuchter bezorgde Ajax vrouwen ruime overwinning op Excelsior

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 24/04/2022 om 14:08
Laatst bewerkt op 24/04/2022 om 14:17

Mede dankzij Romee Leuchter uit Schinveld hebben de Ajax vrouwen een ruime overwinning geboekt op Excelsior. In Rotterdam werd het zondagmiddag in een doelpuntenrijk duel 2-8.

Leuchter opende de score in de 7e minuut uit een rebound. Kort daarna volgden de 0-2 en de 1-2. De Schinveldse maakte ook de 1-3 in de 34e minuut.

Na rust werd in pakweg 10 minuten tijd drie keer gescoord. In de 55e minuut bracht Leuchter met een hattrick haar ploeg verder op voorsprong: 1-4. Daarna werd het nog 1-5, 2-5, 2-6 en 2-7.

In de laatste minuut van de reguliere speeltijd maakte Romee Leuchter haar vierde doelpunt van de wedstrijd en zette daarmee de eindstand op 2-8.