Limburgers voor tonnen bestolen: buit horloges en sieraden uit Belgische villa

foto © ZO-NWS | Deel gestolen horloges
Gepubliceerd op 16/08/2022 om 11:03
Laatst bewerkt op 16/08/2022 om 16:14

Twee Zuid-Limburgers zijn onlangs bestolen van een grote collectie horloges (foto) en sieraden tijdens een inbraak hun woning in het Belgisch-Limburgse Maaseik. De waarde van de buit loopt in de tonnen. Privédetective John Vullers heeft namens de gedupeerden, die anoniem willen blijven, een beloning uitgeloofd van 30.000 euro voor de gouden tip. Dat laat hij weten aan ZO-NWS.  

Bij de inbraak op 28 juli dit jaar tussen 15 en 18.00 uur gingen de inbrekers opvallend gericht te werk. Via een plat dak wist men op de bovenverdieping een raam eruit te drukken en kreeg men toegang tot de woning. Vrijwel direct begaven de dieven zich naar de ruimte waar de eigenaar een verzameling exclusieve horloges aanwezig had.

Naast de exclusieve horloges werden ook voor de eigenaar dierbare sieraden weggenomen. De woning werd daartoe opvallend selectief doorzocht. Via getuigen werd onder meer informatie  verkregen dat er twee mannen in donkere kleding gekleed, op het plat dak van de woning werden. De gestolen exclusieve horloges van onder andere de merken Rolex, Patek Philippe en Chopard, waren allen voorzien van een uniek serienummer. 

De gestolen sieraden waren peperdure hangers, armbanden, een collier en een ring. "De eigenaars, waarover ik gezien de anonimiteit die zij wensen alleen maar kan zeggen dat zij uit Zuid-Limburg komen, is er veel aan gelegen deze waardevolle horlogeverzameling evenals de meer nog dierbare sieraden terug te krijgen en looft daartoe een beloning uit van 30.000.", aldus privédetective John Vullers.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties