Luuk Janssen wint 10 Engelse mijl Viva la Vida Run

foto © ZO-NWS | Peter Trompetter
Gepubliceerd op 26/09/2023 om 10:27
Laatst bewerkt op 26/09/2023 om 10:47

Luuk Janssen uit Maastricht heeft zondag in Kerkrade de 10 Engelse mijl van de Viva la Vida Run gewonnen. Bij de 10 kilometer kwam hardloper Jesse van der Raadt uit Schinveld als eerste over de finish.

Bij de dames won Sandra Florie van atletiekvereniging Achilles Top de 10 Engelse mijl. Anne Balter uit Brunssum won de 10 kilometer. Van der Raadt en Balter wonnen daarmee tevens de Parkstadhardloopcup.

De Viva la Vida Run werd voor de vierde keer gehouden. Bij de hardloopwedstrijd kunnen afstanden van 500 meter tot 1600 meter afgelegd worden. Start en finish zijn op de Markt en de langere afstanden gaan door het centrum van Kerkrade en het buitengebied.

Jesse van der Raadt en Anne Balter op het podium van de 10 km. foto © ZO-NWS | Jesse van der Raadt

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties