Maximaal aantal deelnemers Lichtstoet Schinveld bereikt

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 8/02/2024 om 11:32
Laatst bewerkt op 8/02/2024 om 11:37

Inschrijven voor de Lichtstoet op 24 februari in Schinveld is niet meer mogelijk. Het maximaal aantal deelnemers van 75 is bereikt, laat de organiserende carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf weten.

Meer deelnemers toelaten geeft problemen met de maximale lengte van de optocht. "Het aannemen van meer deelnemers zal leiden tot het elkaar kruisen op bepaalde verkeerspunten in de dorpskern van Schinveld, waardoor er opstoppingen ontstaan", zegt de organisatie.

De lichtstoet staat deze keer in het teken van het eerste lustrum van Beekdaelen. Vandaar dat de stoet is omgedoopt tot de ‘5 jaar Beekdaelen Lichtstoet’. De optocht met verlichte voertuigen en deelnemers trekt dan voor de achtste keer door de straten van Schinveld.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties