Maximumsnelheid stadsautoweg deels terug naar 100 km/uur

Foto: © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 19/01/2024 om 14:21
Laatst bewerkt op 19/01/2024 om 15:20

Wie vanuit Ten Esschen de N281 richting Heerlen gebruikt kan vanaf nu weer 100 kilometer per uur rijden. Het asfalt op dit deel van de weg is de afgelopen maanden vervangen.

Volgens de provincie, die eigenaar is van de weg, is het groot onderhoud klaar en kan de lagere snelheid van 70 kilometer per uur vervallen. De snelheidsverlaging was sinds augustus noodzakelijk omdat de conditie van het wegdek snel verslechterde. 

In tegenovergestelde richting van Kerkrade richting Heerlen en knooppunt Ten Esschen zal men voorlopig nog even langzamer moeten rijden. Het weer zorgt ervoor dat het asfalt op dit deel van de stadsautoweg pas in het voorjaar vervangen kan worden

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties