Meander ontvangt tweede Gezonde School certificaat

foto: iStock
Gepubliceerd op 25/05/2023 om 10:38
Laatst bewerkt op 25/05/2023 om 10:47

Basisschool Meander in Brunssum heeft een tweede certificaat Gezonde School behaald. De school ontving onlangs het themacertificaat Voeding.

Eerder behaalde de school het vignet Welbevinden. De certificaten tonen aan dat de school voldoet aan vooraf opgestelde kwaliteitscriteria als het gaat om een gezonde leefstijl. Eerder behaalde de school het vignet Welbevinden.

"Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt basisschool Meander voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen", laat Basisschool Meander weten.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties