Middeleeuwse wandelroute geopend in Heerlen

foto: Visit Zuid-Limburg
Gepubliceerd op 12/04/2024 om 10:51
Laatst bewerkt op 12/04/2024 om 11:03
foto: Visit Zuid-Limburg

In Heerlen is een gloednieuwe middeleeuwse wandelroute officieel gelanceerd. De route met als titel ‘Speuren naar sporen in Landsfort Herle’ werd geopend door cultuurwethouder Jordy Clemens.

Het is een wandeling langs verhalen uit de middeleeuwse tijd van Heerlen. Aan de route zijn elementen toegevoegd om meer beleving te geven zodat je je beter kunt wanen in de tijd van ridders en rovers. Via een QRcode krijgt men een virtuele video over Landsfort Herle of kan men de Pancratiuskerk van binnen bekijken, zelfs als deze gesloten is.

De brochure met de wandelroute is verkrijgbaar bij de Visit Zuid-Limburg Experience Heerlen-Parkstad in het Maankwartier en in de webshop op webshop.visitzuidlimburg.nl

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties