Mogelijk nieuw clubhuis VV De Leeuw

Foto: Facebookpagina De Leeuw
Gepubliceerd op 17/06/2021 om 15:24
Laatst bewerkt op 17/06/2021 om 15:53

RKVV De Leeuw in Brunssum krijgt hoogstwaarschijnlijk een geheel nieuw clubhuis met materialenopslag. Het bestuur van de club en de gemeente ronden op dit moment een onderzoek af om te kijken wat er met de verouderde accommodatie gedaan moet worden.

De gemeenteraad van Brunssum wordt op 14 december de keuze voorgelegd: grondige renovatie van het huidige clubhuis of sloop en nieuwbouw. Welke kosten met beide opties gemoeid zijn kon wethouder Jo Mertens nog niet zeggen. RKVV De Leeuw ziet het liefste nieuwbouw. Voorzitter Gijs Fober van RKVV De Leeuw bevestigt dat de club met de gemeente hierover in gesprek is maar wil er verder nog niets over kwijt.

De club kampt al langer met problemen met de kantine en kleed- en doucheruimtes. Zo was er in 2019 nog sprake van te weinig opslagruimte en zou het gebouw al in te slechte staat verkeren voor renovatie.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties