N281 gaat vanaf maandag op de schop

foto: iStock
Gepubliceerd op 19/09/2023 om 12:54
Laatst bewerkt op 19/09/2023 om 13:26

Vanaf maandag moet het verkeer rekening houden met de nodige hinder op de stadsautoweg in Heerlen. Dan wordt gestart met het groot onderhoud van de N281.

De stadsautoweg geldt als één van de meest gebruikte provinciale wegen. Dat is ook terug te zien aan de staat van het asfalt. Onlangs werd de snelheid al verlaagd van 100 naar 70 kilometer per uur.

De vier rijbanen worden in verschillende fases voorzien van geluidsarmer asfalt. De werkzaamheden gaan tot aan het einde van het jaar duren. Ook worden de vangrails en de verlichting onder handen genomen. Ook in 2024 wordt er op en nabij de N281 gewerkt. Dan worden de toe- en afritten voorzien van nieuw asfalt. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties