Najaarskermis Brunssum op Koutenveld

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 26/09/2022 om 13:52
Laatst bewerkt op 26/09/2022 om 14:02

Op het Koutenveld in Brunssum is van 30 september tot en met 4 oktober de najaarskermis. De kermis gaat vrijdag om 16.00 uur van start. Dinsdag draaien de attracties om 22.00 uur de laatste ronde.

De gemeente laat weten handhavend op te treden tegen mensen die met hun fiets of brommer op het kermisterrein rijden. Deze voertuigen dienen in de gratis fietsenstalling geparkeerd te worden.

Tijdens de laatste kermisdag is er ook weer een prikkelvrije kermis. Van 16.00 tot 18.00 uur wordt de muziek zachter gezet, gaat de knipperende verlichting uit en gaat de snelheid van de attracties naar beneden. Zo kunnen ook mensen die bij normaal gebruik te zeer geprikkeld worden toch gebruik maken van de attracties. Sinds een aantal jaren is de prikkelvrije kermis een standaard onderdeel van de kermis in Brunssum.

Vanwege de kermis zijn de parkeerplaats en de Raadhuisstraat vanaf dinsdag tot en met woensdag 5 oktober afgesloten. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties