Nieuwe datum voor verplaatste Emmaparkloop

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 2/01/2023 om 10:18
Laatst bewerkt op 2/01/2023 om 10:56

De eerder uitgestelde Emmaparkloop in Brunssum is verplaatst naar zaterdag 7 januari. Dat heeft de organisatie, Stichting Parelloop, bekendgemaakt. De hardloopwedstrijd door het Emmapark zou aanvankelijk op 17 december plaatsvinden, maar moest vanwege het slechte weer uitgesteld worden.

Elk jaar worden er in de aanloop naar de Parelloop op 2 april 2023 enkele voorbereidingswedstrijden georganiseerd. De Emmaparkloop is daar één van. 

Als eerste gaan de recreanten en startende hardlopers voor de twee kilometer van start. Het startschot klinkt al om 9.10 uur. Vervolgens gaan de lopers voor de langste afstand om 9.30 uur van start. 

Om 10.30 uur starten de deelnemers uit de groepen 1 tot en met 4 van de basisscholen. De laatste hardlopers vertrekken om 10.15 uur, dat zijn de overige groepen van de basisscholen. Zij moeten een kilometer afleggen door het Emmapark.

Voor kinderen tot en met 16 jaar en voor leden van de ParrelloopRunners is deelname gratis. Overige hardlopers betalen 3,00 euro. Inschrijven kan via info@parelloop.nl of op de wedstrijddag tot 15 minuten voor aanvang van het betreffende onderdeel.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties