Glazen Huis Brunssum komt in actie voor ‘natte horeca’

Foto: (c) ZO-NWS | iStock
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 23/12/2020 om 09:36
Laatst bewerkt op 23/12/2020 om 09:41

Het Glazen Huis Brunssum gaat op 28, 29 en 30 december zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor de ‘natte horeca’ in Brunssum.

Het is een initiatief van  Manon Mingels. Zij heeft ervoor gezorgd dat Stichting Carnavalradio, Wonna, Complete Events, Studio Loods Club Loco en de lokale drankhoreca de handen ineen hebben geslagen.

Drie dagen lang is er tussen 18:00 en 22:00 een livestream waar men kan genieten van muziek, maar er zullen ook andere activiteiten worden aangeboden. Voordat het evenement van start gaat is een dag eerder, middels een zoomsessie, een kroegentocht door Brunssum. Daarna zijn de dj’s aan zet en worden ook een whiskyproeverij, een top 2000-bingo, een tweetal pubquizzen, een top 2000-quiz en een lasershow georganiseerd. De kijkers en luisteraars kunnen hun waardering laten blijken door een donatie te doen.

Het evenement is te volgen op social media en via kijkstream.nl
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties