De Jong: Ondanks slechte start toch positief

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 6/09/2019 om 11:10
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:30

Trainer Jean-Paul de Jong van Roda is tevreden over de balans in de selectie. Wel ziet hij nog wat hindernissen centraal achterin. Dat laat hij vrijdag weten via de website van de club.

Roda kan volgens vele terugkijken op een slechte start van het seizoen. Na vier wedstrijden heeft de club slechts één puntje bij elkaar gesprokkeld. Toch ziet de coach het niet zo donker. Alleen in de wedstrijd tegen FC Volendam was de ploeg duidelijk de mindere. In de andere wedstrijden was dat zeker niet het geval.

De Jong ziet echter ook dat de nieuwelingen steeds beter ingespeeld raken en is ervan overtuigd dat er in de loop van het seizoen nog voldoende punten behaald worden om een goede plaatsering in de ranglijst te behalen.

Komende zondag krijgt Roda Top Oss op bezoek. De aftrap staat gepland voor 14.30 uur.

 

weerfoto september

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties