Justitie eist dertig maanden cel voor ontucht

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 5/11/2019 om 12:33
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:29

Justitie eist 30 maanden celstraf tegen een 53-jarige man uit Bingelrade. Hij zou twee jaar geleden een minderjarig meisje hebben misbruikt die toen drie jaar oud was. De verdachte zou het meisje sieraden geven zodat ze haar mond hield.

 
De zaak kwam vorig jaar aan het licht toen zijn, inmiddels ex-vrouw, foto's en video's ontdekte op zijn computer. De politie trof op de computer onder andere een bewerkte foto aan, waarop de verdachte naakt te zien is met zijn jonge buurmeisje. Hij heeft eerder toegegeven deze foto met Photoshop te hebben gemaakt.
 
De pleegmoeder van het meisje benadrukte ter zitting dat het meisje door haar verleden al kwetsbaar was ten tijde van het misbruik en iedere nacht meerdere keren schreeuwend wakker wordt.
 
De verdachte zegt onschuldig te zijn en spreekt over een complot opgezet door zijn ex-vrouw, schrijft 1Limburg. Zijn advocaat Bart Tip schetst het beeld van een moeizaam huwelijk.
 
Justitie stelt echter dat ontucht en het maken én hebben van kinderporno bewezen kan worden en eiste dinsdag dertig maanden celstraf, waarvan zes maanden voorwaardelijk.
 

weerfoto november

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties