Toujour heeft Brunssumse carnavalssjlager

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 6/11/2019 om 10:35
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:29

Het Zangduo Toujour heeft de vijfde editie van het Broenssems Leedje gewonnen. In een drukbezochte Koempelclub bleek het liedje Sjpass en Plezeer het beste in de smaak te vallen bij de jury. 

Het niveau van het konkoer lag dit jaar hoog. Zangduo Toujour bestaat uit Perino Marchettie en Ron Petschnik. Ze gooiden vorig jaar al hoge ogen tijdens de finale van het Parkstad Leedjes Konkoer. Dit jaar besloot het duo voor het eerst deel te nemen aan het Broenssems Leedje en met succes.

Jeroen Gerrist, al jaren trouw van de partij, werd dit jaar tweede. De 3e plaats was voor Twieë Sjoes. 3xNiX won vorig jaar de vierde editie van het evenement, maar viel ditmaal buiten de prijzen.

De volgende editie vindt plaats op 7 november 2020 in het Trefcentrum in Treebeek.

 

weerfoto november

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties