25 jaar herder in Fatimaparochie

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 11/11/2019 om 08:16
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:29

De Fatimaparochie in Brunssum vierde zondag het feit dat Vincent Goulmy er 25 jaar pastoor is. Een eucharistieviering en receptie waren onderdeel van de feestelijkheden.

De pastoor werd door het kerkbestuur thuis afgehaald en door Drumfanfare Parcifal naar de Fatimakerk begeleid. Daar luisterden zangkoor Cantate en dameskoor Michel samen de mis op.

Goulmy is niet alleen actief in de Fatimaparochie. Hij werd in september 1990 benoemd als pastoor in de H. Geestparochie in Brunssum Noord. Hij was toen met 28 jaar één van de jongste pastoors. Later werd hij ook nog pastoor in de Brunssumse parochies Rozenkrans en Barbara.

In 2016 werd Goulmy geïnstalleerd als vicaris Missiezaken bij het Bisdom Roermond. Omdat de Brunssumer al jaren actief is voor het missiebureau was hij een goede opvolger van vicaris Storcken.

Kijk hier naar een fotoreportage van het jubileum van pastoor Goumy >>

 

foto (c) ZO-NWS | Hans van der Haijden

weerfoto november

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties