Landgraafse oud-wethouder naar Vaals

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 15/11/2019 om 09:38
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:29

Oud-wethouder Harry Leunessen van Landgraaf wordt burgemeester in Vaals. Dat is donderdagavond bekend gemaakt tijdens de raadsvergadering van die gemeente.

Leunessen (54) is geen onbekende in de politiek. Hij maakte jarenlang deel uit van de gemeenteraad in Landgraaf waar hij ook wethouder is geweest.

Leunessen gaat Reg van Loo opvolgen die na 13 jaar stopt als burgemeester van Vaals. De gemeenteraad denkt met de Landgravenaar een kundige, oprechte en enthousiaste opvolger gevonden te hebben die Vaals toekomstbestendig kan maken.

Tot de benoeming officieel is neemt loco-burgemeester Jean-Paul Kompier de taken van de burgemeester voor zijn rekening.

 

weerfoto november

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties