Gemeente in gesprek met eigenaar terrein TpD

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 19/02/2020 om 11:41
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:27

De gemeente Brunssum heeft op 3 maart een gesprek met Peter Vossenberg, eigenaar van het terrein waarop het inmiddels failliet verklaarde recyclingbedrijf TpD tot voor kort lag. 

Dat zegt Ger van der Wijst, Hoofd Veiligheid, Toezicht en Handhaving van de gemeente Brunssum, tegen ZO-NWS.

"Dat gesprek met Vossenberg, waarbij waarnemend burgemeester Leers, de verantwoordelijk wethouder en ook ik aanwezig zullen zijn, zal gaan over de invulling van de activiteiten op het betreffende terrein aan de Boschstraat", legt Van der Wijst uit.

"Wij zijn op dit moment heel blij dat het voormalige terrein van TpD helemaal leeg is. Dit neemt een heleboel zorgen voor ons als gemeente weg. Voor wat betreft de toekomst zullen wij heel nauw de vinger aan de pols gaan houden over wat zich op dat terrein afspeelt zodat omwonenden geen overlast meer zullen hebben", aldus de topambtenaar veiligheidszaken van Brunssum.

Het omstreden recyclingbedrijf TpD werd dinsdag failliet verklaard door de rechtbank. Naar verwachting zullen de dertien personeelsleden ontslagen gaan worden.

 

weerfoto februari

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties