TD Van As: Roda wil Alonso verkopen, stilte na aanbod voor Werker

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 26/06/2020 om 09:32
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:24

Roda JC wil verdediger Juan Alonso (22), ondanks dat de Mexicaan een doorlopend contract heeft, verkopen aan een andere club. Dat bevestigt technisch directeur Jeffrey van As in gesprek met ZO-NWS. 

"We willen hem verkopen maar hij heeft gewoon nog een contract bij ons. Ik heb een makelaarskantoor in Nederland bereid gevonden dat nu voor hem in vooral het buitenland bij clubs aan het kijken is om hem over te kunnen nemen", legt Van As uit.

De technische baas van de Kerkraadse club geeft daarnaast desgevraagd aan dat er enige tijd geleden een aanbod is gedaan aan centrale verdediger Daryl Werker, vorig seizoen nog aanvoerder in het Parkstad Limburg Stadion, om zijn aflopende contract bij Roda JC te verlengen. "Maar dat ligt nu stil", verklaart Van As. 

Daryl Werker zelf geeft desgevraagd tegenover deze omroep aan over dat aanbod niks te willen zeggen. "Het enige wat ik kan zeggen is dat de onderhandelingen nog lopen en dat ik een en ander nog positief zie. Daarmee doel ik ook op het feit dat Roda Stefano Marzo heeft aangetrokken. Dat is meer een rechtsback."

Volgens Jeffrey van As wordt er verder nu nog gekeken of het aflopende contract van verdediger Richard Jensen wel of niet verlengd gaat worden. "Hij is een goede speler en staat nog op ons lijstje. We bekijken nog wat de beste oplossing zal zijn", aldus de Kerkraadse TD over Jensen die veelvuldig geblesseerd is geweest in de tijd dat hij onder contract stond bij de Kerkradenaren.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties