'Milts en Schlösser mogen zoeken naar andere club'

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 19/01/2021 om 09:28
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:03

Aanvallende middenvelder Livio Milts en rechtsback Pepijn Schlösser, allebei veelvuldig bankzitter bij Roda JC dit seizoen, mogen ondanks een nog doorlopend contract in Kerkrade op zoek gaan naar een andere club. Dat bevestigt technisch directeur Jeffrey van As desgevraagd tegenover ZO-NWS. 

De Belg Livio Milts (23) heeft nog een contract tot medio 2022 in het Parkstad Limburg Stadion en de uit Hoensbroek afkomstige Pepijn Schlösser (22), een speler uit de eigen kweek van Roda, ligt nog tot medio dit jaar vast in Kerkrade.

“Ik heb met beide spelers een gesprek gehad en zij hebben aan mij gezegd dat zij graag willen voetballen, maar dat kan op dit moment bij ons niet omdat zij veel op de bank zitten in vergelijking met andere seizoenen”, legt Van As desgevraagd uit. 

“Ik heb ze toestemming gegeven om te zoeken naar een andere club. Op dit moment is er echter geen concrete interesse voor hen. Er zijn altijd wel clubs die spelers van ons voor niks willen hebben, maar dat ga ik niet meer doen”, aldus de technische baas van de Kerkraadse eerstedivisionist. 

Ron Elsen, technisch directeur van MVV, geeft aan “in de afgelopen tijd naar de speler Livio Milts te hebben gekeken". “We kunnen nog wel wat versterking gebruiken namelijk, mede door blessures. Ik ken Milts natuurlijk, omdat hij hier in de buurt speelt, en weet dat hij elders wil gaan voetballen. We hebben er naar gekeken om hem eventueel over te nemen, Jeffrey van As heeft dit ook eens bij ons geopperd, maar wij kunnen hem niet betalen.”

Roda zelf is overigens, na het huren van verdediger Stan van Dijck van VVV en het vastleggen van Ali Messaoud afgelopen week, zo goed als klaar op de transfermarkt. TD Van As: "Misschien dat er nog een buitenspeler bijkomt, dan moet dat gratis zijn, maar ik ga er vanuit dat wij nu niks meer gaan doen." 

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties