Roda weigert twee keer bod FC Utrecht op Didden

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 4/04/2024 om 07:05
Laatst bewerkt op 4/04/2024 om 08:26

Roda JC heeft in de afgelopen dagen tot twee keer toe een bod van FC Utrecht op centrale verdediger Matisse Didden (22) afgeslagen, weet ZO-NWS. 

Manager voetbalzaken Robbie Servais van de succesvolle nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie bevestigt op zijn beurt dat "een club na twee door Roda afgeslagen biedingen een hernieuwd bod nu in beraad heeft".

"Wij willen Matisse natuurlijk niet kwijt, maar hij wil het nog één seizoen doorlopende contract niet verlengen. Nu er interesse voor hem is, betekent dit dat wij aan het onderhandelen zijn omdat wij dan als Roda geld willen verdienen", aldus Servais.

Matisse Didden kwam medio vorig jaar over van Belgische topclub Racing Genk. Tijdens zijn eerste seizoen maakt hij tot nu toe een behoorlijke indruk in de verdediging van het elftal van trainer Bas Sibum.

De rechtspoot kwam in 27 wedstrijden vooralsnog in actie en scoorde daarin één keer. De rest van die competitieduels kampte hij met een blessure.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties