Nog een man uit Landgraaf aangehouden voor Maastrichtse woningoverval

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 18/12/2023 om 13:42
Laatst bewerkt op 18/12/2023 om 15:35

De politie heeft nog een man uit Landgraaf aangehouden die betrokken zou zijn bij een woninginbraak in Maastricht. Eerder werden al een twee mannen (32 en 38 jaar), eveneens uit Landgraaf, in de boeien geslagen.

De mannen worden ervan verdacht in juni 2022 een woning op de Ponjaardruwe binnengedrongen te zijn. De 84-jarige bewoner schrok rond 3.15 uur wakker toen de twee mannen in zijn slaapkamer stonden. Het slachtoffer werd in bedwang gehouden en uiteindelijk gingen de overvallers ervandoor met de kluis.

Na intensief speurwerk en aandacht voor de zaak in het televisieprogramma Opsporing Verzocht kwamen de mannen in beeld bij de politie. De eerste verdachte werd al in november aangehouden en zit sindsdien vast. De tweede verdachte werd vorige week aangehouden en vanochtend werd een ook nog een 33-jarige man meegenomen en ingesloten.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties