Nog twee aanhoudingen voor woninginbraak

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 16/01/2024 om 14:59
Laatst bewerkt op 16/01/2024 om 15:23

De politie heeft deze week een 46-jarige man uit Heerlen en een 67-jarige man uit Maastricht aangehouden. Zij zijn de vierde en vijfde verdachten voor een woninginbraak in Maastricht.

In juli 2022 lag de destijds 84-jarige bewoner van de woning aan de Ponjaardruwe nietsvermoedend te slapen. Om 3.15 uur schrok hij wakker omdat twee personen in zijn slaapkamer stonden. Ze hielden hem in bedwang terwijl ze zijn kluis meenamen. Het bejaarde slachtoffer bleef hevig geschrokken achter.

Tijdens het politieonderzoek werden eerder al drie mannen uit Landgraaf aangehouden. Een 38-jarige man uit Landgraaf zit nog steeds vast. De mannen uit Heerlen kwamen in beeld na tips en onderzoek van de politie.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties